29 Ekim 2019 Salı

Hac pasaport için gerekli evraklar 2019

Pasaport başvurusunda gerekli evraklar nelerdir? Detaylar yazımızda. Evraklar tam olmasına rağmen bazen teknik sebeplerden dolayı vize alımında problem olabilmektedir.


Hac Ön Kayıt Formu. Nüfus cüzdanının çift taraflı fotokopisi. Tüm evraklar, umre için seçilen ilgili kuruma gidiş tarihinden en geç gün .

Dikat edilmesi gerekenler. HAC VIZESI ICIN GEREKLI EVRAKLAR. Boş Vize Sayfalı, . Ayrıca pasaportu vize için bize vermeden önce önemli sayfalarınn . Umre İçin Gerekli Evraklar. Gerekli işlemler ve yasal kesintilerden sonra kalan miktar.


Komisyon üyeleri tarafından, harcamalara ilişkin belgeler. Eğer yazmıyorsa pasaporta başvuramazsınız. En az yıl geçerlilik süresi olan yeni çipli pasaport.

Not: Evraklar şube veya bölge . Bu konuda ayrıntılı bilgi . UMRE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. B) KAYIT İŞLEMLERİ, GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER. Nüfus ve Vatandaşlık işlerinden randevu almak gerekiyor, randevu işleminden . Hizmet damgalı pasaport başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?


Kudüs bağlantılı umre vizeleri sadece Türk pasaportuyla alınacaktır. BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR VE BELGELER. Yeşil) pasaport sahibi T. Türk Vatandaşlarının vize alması gerekmektedir. Peki, hac kayıtları için gerekli evraklar nelerdir? Vize hakkında önemli bilgiler ve pasaport işlemleri hakkında detaylı bilgiler.


Anasayfa › xBlog › ArticleID › 201. HACI ADAYLARINDAN İSTENİLEN BELGELER : 1-Türkiye Cumhuriyeti yeni pasaportu (biometrik). Fotoğraf (adet - arka fonu beyaz). Başvuru sahiplerinin . Adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi.


Tarihinden itibaren güncellenen geçerli vize ücretleridir.

Seyahatten eğitime, hac ve umreden evlilik harcamalarınıza kadar tüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar