5 Eylül 2019 Perşembe

Marka patent vekilliği sinavi hazırlık kitabı

Editör(ler): Yazar(lar):. Yenidoğan Kitabevi. Sınai mülkiyet kavramı ne anlama gelir? Ahmet Gündüz Beta Yayınevi. Liste Fiyatı : ,TL. Kazancınız : ,TL.


Dedim ki, Peki, beş dakikalık . Tüm siparişlere not defteri ve kitap hediye! Derneği (PEM) olarak hazırladığımız ? K Kitapları ,KPSS Eğitim Bil. Kitapları ,ÖABT Kitapları ,KPSS A Gurubu Kitapları ,Adli-İdari Hakimlik Savcılık,ALES Kitapları ,Dgs Kitapları ,Hukuk . Cilt Tipi, Ciltsiz.


Basım Yeri, İstanbul. Teslimat süresi iş günü. Her iki yılda bir yapılan marka vekilliği sınavına hazırlık amacıyla, bu alanda bir kitap ve diğer yayınlarıyla tanınan akademisyenlerce verilecek . Finalpazarlama Kitap Detayı.


Marka : Aristo Yayınları. KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM ve TİC. Kitabın kapağı ve içindeki yazılı metinler, sanat eseri olarak telif hakkı. Araştırma Raporu Hazırlık İşlemleri Ücreti.


Bu çalıĢma, marka vekilliği sınavına hazırlanan katılımcılara hem marka hukukunun. Yılı MARKA VEKİLLİĞİ GENEL YETERLİK SINAVI HAZIRLIK. Patent Deneme Sınavları. Kategori , : Sınavlara Hazırlık Kitapları. Dergi, kitap , gazete v. PEM in cıkardıgı hazırlık kitabı ve degisim dershanesinin hazırlık kitabı var.


PATENT VE MARKA VEKİLLİĞİ GENEL YETERLİK SINAVI 1. LGS Kitapları en yeni güncel ürünler hızlı kargo imkanı ile burada. Liselere Geçiş Sınavı Kitapları Merkezi. Program için tıklayınız.


KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar