20 Eylül 2019 Cuma

Büyük boy pirinç dekopaj

Sepetinizi onayladıktan sonra siparişiniz işleme alınıyor ve kısa sürede size teslim ediliyor. Pirinç kağıt dekopajlar çeltik sapından yapılan ince kâğıt üzerine basılı olup, dekopaj çalışmaları için kullanımı kolay, ince ve dirençli her türlü yüzeyde Cadence . Yeni✨ Lineart parçalı büyük boy pirinç dekopaj Setler Birbirinden farklı her tarza uygun uygulaması kolay. Yeni çıkan büyük boy Metrelik Pirinç. Bu konuda akrilik boyalar en büyük yardımcınızdır. Resim, Tablolar, Resimler hakkında daha fazla fikir görün.


Resmi büyütmek için üzerine . Diğer bazı çerezler de sitemizi geliştirmek ve bizim tarafımızdan veya yetkili hizmet sağlayıcılarımız tarafından size ilgi alanınıza göre reklamların sunulması . Turan Boya, Ürün Özellikleri. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndirim:. Bu kategoride ürün bulunmamaktadır. DEKOPAJ RULOSU CM 3TL.


Büyük Boy Kolay Transfer. Daha büyük görüntüle. Vintage 70s Postcard of a little Big Eyed boy with his Toy Plane. Rich Kolay Transferler(420). Kız tesettür dantel elbise tam boy yaş.


Büyük boy pirinç dekopaj

Dekopaj Desenleri(637). Siz bakmayın benim böyle uzun uzun yazdığıma, en iyi yöntem uygulamaktır. Küçük kutular tasarlayıp sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Her türlü sert zemine dekopaj tutkalı ile yapıştırabilirsiniz.


Alışveriş sepeti Ürün (ler) - TL. Her yüzeyde kaplama yapabilirsiniz. Size özel teklifler, ilham ve ipuçları için haber bültenimize kaydolun. Dekupaj tutkalı ile yapışır .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar