23 Eylül 2019 Pazartesi

K2 belgesi cezası

K Belgesi Çeşitleri Ve Anlamları. Kbelgesi almak istemiyorum, denetimde benim vergi mükellefi olduğumu nerden anlayacaklar ve nasıl ceza kesebilecekler, . Kurumsal Danışman Tuğba Altun, Kendi Öz Malını ve Ticari Mal ile Yolcu Taşıyan Şoförlere Getirilen Kve Src Belge Alma Zorunluluğundan . Karayolu Taşıma Kanunu idari para cezaları miktarları belli oldu. Yetki belgesi olduğu halde taşıtını yetki belgesine kaydettirmeden . KBelgesi Cezası bölümüne geç - KBelgesi Cezası.

Tıpkı Kbelgesinde olduğu gibi, yetki belgesi olmadan taşımacılık yapmanız halinde idari para cezası . Kamyon yada kamyonet sahibi olan her firma bu belgeyi almak zorundadır. Firma araçlarına, Kbelgesi olmadan trafiğe çıktıklarında ceza kesilmektedir. Kanunun ncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen miktarda idari para cezası uygulanır.


K belgelerinde , belge bitim tarihinden önce K belgelerini yenilemeyenler Karayollarında yapılan denetimlerde yüklü miktarda para cezasına. Bu belge aynı zamanda . B C D K, K3: 16TL. F G G H2: 17TL.

A C K M P1: 22TL. KYetki Belgesi : Sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı. K Kve Ktürü yetki belgelerinde ücret indirimine gidilmiştir. Aksi takdirde uyarı (30TL) idari para cezası uygulanacaktır. KAMYONETLERE K -CEZASI ERTELENDİ.


K Yetki Belgesi Yenileme İşlemleri: Süresi dolan Kbelgesinin ve k. Ulaştırma ve Altyapı BakanlığıAraç Yetki Belgesi Sorgulama. K belgesine uygulanan cezalarda maddi yaptırımların yanı . Kişi) Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama (Gerçek Kişi) Sigortacılık Şikayet Başvuru ve Takip. Bu durumda ruhsat sahibi farklı kişi ise aracı kullanan kişinin dışında ruhsat sahibine de ceza kesilebilmektedir ve bu cezalar yaptırımı ağır cezalardır. KTK - Yıllara göre idari para cezaları ve miktarlar.


K türü yetki belgesi : Yurtiçi eşya taşımacılığı veya hususi taşımacılık. TL cezası ve belge iptaline kadar giden cezalar uygulanmaktadır. Belgede kayıtlı yaşını dolduran araç. KBELGESİ OLMAYAN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE PARA CEZASI UYGULANACAK.


Tarsus ilçesinde Kbelgesi olmayan araç sürücülerine bin TL idari para . Yardımlarınıza İhtiyacım Var.

Aksi halde uyarı (para) cezası uygulanmaktadır. K Yetki Belgesi : Hususi taşımacılık yapacaklara,. Süresi içinde yenilenmeyen Kbelgeleri iptal edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar