6 Eylül 2019 Cuma

Arabaya vize yaptırmak ne kadar

Egzoz Gazı Emisyon Ölçümünüz Geçerli mi? Aracımın muayene tarihi gelmeden muayenesini yaptırabilir miyim? Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç . Peki, bu yıl araç muayene ücretleri ne kadar? Yarın vize girmiş olsaydın tl ceza ödecektin.


Ancak işlem biraz uzun sürebileceğinden muayene için en az iki saatinizi ayırmanız gerekir. Maddesi uyarınca, muayene sürecini geciktiren araçlardan, . Birliği Direktifleri uyarınca Türkiye sınırları içinde trafiğe çıkan tüm motorlu kara taşıtları ve römorklar, araç muayenesi yaptırmak zorundadır. Arabayı satmadan önce muayenesini yaptırmak şart mı?


Böylece hem yolcular için hem trafik güvenliği için güvenli bir ortam hazırlanmış olunur. Muayenesi yaptırmadan arabamı satabilir miyim? Bilindiği üzere araç muayene veya vize işlemi içinde bir standrt getirildi. Bazıları arabayı götürmeden sadece evrak üzerinden muayene yaptırıyordu. Araba vizesi , araç muayenesi, vize tescili, vize kaydı, araba muayenesi, araç.


Arabaya vize yaptırmak ne kadar

Vize uygulamalarında takılmadan araç muayenesi yaptırıp vize tescili nasıl alınır? Son Dakika Güncel Haberler - Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, araçların muayenesinin düzenli olarak yapılması gerekmektedir.


Araç muayenesi hakkında bilgi almak isteyenler için . Ayrıca egzoz ölçüm raporları bulunmayan araçlarda muayeneye alınmamaktadır. Ticari amaçlı kullanılan araçların . Ancak trafik polisine yakalanan muayenesiz arabaların cezai işlemleri ise farklılık gösterir. Bu kapsamdaki vatandaşlar, araç muayenelerini sokağa çıkma yasağı kaldırıldıktan gün sonraya kadar yaptırabilecek. Bu kapsamda olanlar araç muayenelerini sokağa çıkma yasağı kaldırıldıktan gün sonraya kadar yaptırabilecek. Peki araç muayenesinde gereken evraklar neler?


Arabaya vize yaptırmak ne kadar

Otomobil, resmi araçlar ve bu . Amaç, Kapsam, Dayanak . Tüvtürk şirketi araç muayene istasyonlarına muayene , vize işlemi yaptırmak için gidecek olan araç sahiplerine nasıl araç muayene randevu alacağı ve nelere . Karayolları Trafik Kanununun üncü maddesi kapsamında araç muayenelerini yaptırabilecek. Satış ve devirlerde, . ARAÇ MUAYENE FİYATLARI NE KADAR? Araç ruhsatlarındaki muayene geçerlilik süresini kontrol edin ve zamanı geldiğinde muayenenizi yaptırarak makbuzlarınızı bize iletin. Buna göre, tüm istasyonlarda kamera zorunlu olacak ve görüntüler ay saklanacak. Araç sahiplerinin belirli aralıkla yaptırmak zorunda olduğu araç muayenesi, yaptırılmadığı takdirde gecikme cezası uygulanır.


Karantina günlerinde milyon araç sahibinin en çok merak ettiği konu muayene. O halde herhangi bir uygulama esnasında trafik memuruna yakalanırsanız, sizleri yüksek meblağlarda cezalar karşılayabilir. Buna göre yaş üstü olup motorlu taşıtlarının muayenesi geçen araçların muayenesi ertelendi.


Arabaya vize yaptırmak ne kadar

Peki ticari araçların yetki belgesi uzatıldı mı? Yaptırmış olduğunuz muayene sonucunu online sorgulamak mı istiyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar