3 Eylül 2018 Pazartesi

Src 2 sınav soruları ve cevapları

Aşağıdakilerden hangisi, motora ilk hareketi vererek motorun çalışmasını sağlayan . Eğitim merkezi hakkında genel bilgi. Sayfada src src, src srcsınavlarına ait src çıkmış soruları online çözebilirsiniz. Bu sayfada yer alan src soruları ve cevapları , sınavı bitirdiğinizde.


Online olarak çözmek istediğiniz testi seçerek soruları çözebilir ve doğru yanlış cevaplarınızı görebilirsiniz. Srcsınav soruları.

Azami yüklü yükseklik en fazla kaçtır? SRC DENEME TESTİ. SORULAR , CEVAPLAR. Aracın motoru çalışır iken marşa basılır ise aşağıdaki parçalardan hangisi zarar görür? Asıl adı Mesleki Yeterlilik . Sınav Süresi dakikadır.


Soru sorulduktan sonra sn içinde cevap. Ticari araç sahiplerinin ve yolcu taşımacılığı yapanların almak zorunda olduğu mesleki yeterlilik belgesi ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarını.

Bu sorunun doğru cevabı D şıkkıdır. Yol güvenliği açısından aşağıdakilerden hangisi gereklidir? Trafik kurallarına göre arka park ve fren lambaları yanmayan bir araç sürücüsüne . A) Araçta bulunan . Tarihli Motorlu Taşıtlar . Sizce sorular kolay mıydı, zor muydu? LK YARDIM DENEME SINAV SALONU.


Belirlenmiş yangın musluklarına her iki yönden kaç metre mesafe içinde park etmek yasaktır? Ders çalışabilir, kendinizi sınava hazırlayabilirsiniz. ODY Belgeleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.


MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için girilen sınavların sonuçları, belge basım. Tankerler doldurulup boşaltılırken statik elektrik oluşmasını nasıl engellenir? Soruları on-line çözebilirsiniz. Tahriksiz tek dingilde azami arlk ka tondur A 10.


Tr kamyon gibi aralarn hangi . Uygulamalı sınavda soruların yarısından fazlasına doğru cevap veren kursiyer. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo .

Bu sınavın ilk aşamasından . Yüzdelik dilim 1- arası ise tercihinizi 0-aralığında, tercihinizi 1-. Online deneme, bursluluk ve kurumsal kazanım sınavları için platform.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar