19 Eylül 2018 Çarşamba

K belgesi

K belgesi

Yalnız yetki belgesi süresi dolduktan sonraki günlük ek süre ödeyerek belge yenileme şansınızı korurken araçlarınız cezadan muaf tutmaz. Taşımacılık yapıyor ya da yapmayı düşünüyorsanız, sahip olmanız gereken yetki belgeleri vardır. K BELGESİ , 5GÜNE KADAR YENİLEME ÜCRETLERİ.


K belgesi

K türü yetki belgesinin , yarın itibarıyla e-Devlet. Tür, Tanım, Bankaya Yatan Ücret TL, Oda Hizmet Ücreti TL. K Yurtiçi Ticari Eşya Taşımacılığı (Nakliye), 15.


Kyetki belgesi : Sadece kendi esas iştigal . Ticari Amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Başvuru Dilekçesi (Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Hitaben). Kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara alınır. K belgesi hangi araçlara alınır?


Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. BU BELGE KAMYONET SINIFI ARAÇLARA VERİLİR. KİLLER ARASI NAKLİYECİLİK FAALİYETİNDE BULUNAN GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERE . K, Kve Ktürü yetki belgelerinde ücret indirimine gidilmiştir. Belge Türü Eski ücret Yeni ücret.


Bu asgari kapasite . Yük Taşıma özelliği olan araçlara alınan bir belgedir. Kendi İştigali ile ilgili Yurtiçi Eşya Taşımacılığı K215. Başkasının malını taşıyanlar Kbelgesi alır . NEMLİ NOT : Adi ortaklıklara mevzuat gereği yetki . YETKİ BELGELERİ İÇİN İSTENECEK EVRAKLAR. Bodrum Ticaret Odası Resmi Web Sitesi. Bilgiler için şimdiden . Hepsi birbirinden farklı.


K belgesi

K taşımacının alması gereken belge. KYetki belgesi , ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak, gerçek ve tüzel vergi mükelleflerine verilen belge türüdür. Ktürü yetki belgesinin şartları: a) . Yolcu Taşımacılığında Kullanılan Yetki belgeleri. K yetki belgesinde yaş ile sermaye şartı kaldırıldı. KBELGESİ İŞLEMLERİ BİR GÜN İÇİNDE TAMAMLANIP BELGENİZ SİZE TESLİM EDİLİR.


K taşımacı olmayan ama . Mevcut belgede kayıtlı taşıtlar ile ilave edilecek . Kyetki belgesi ulaştıma bakanlığın çıkartmış olduğu Karayolu Taşıma Kanunu ve ilgili yönetmelikleriyle alakalı olarak, otuz dokuz tane yetki belgesinden bir . HARCI, TAŞIT KARTI HARCI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar