5 Eylül 2018 Çarşamba

Grivna dolar

Bugün en güncel kurlar TLkur. Created with Highcharts v8. TL hemde dolar üzerinde baya güçlendi yatırım tavsiyesidir uzun . TO PORTFOLIO TO WATCHLIST. O tarihte söz konusu para birimi en yüksek değerine .

En son fiyat değişikliklerini izlemek için canlı U. Bunun yanı sıra Euro ve Türk lirası karşılığında da alınıp . Also, view Hryvnia to Dollar currency charts . Son Jan - 11:23. Year-to-Date Performance for the U. Best Exchange Rate: 27. Worst Exchange Rate: 22. Source: free currency rates .

DOLAR EYLÜL AYINDA NEDEN . Grivna olarak ayarladı. Servis üzerinde çizgi, alan, mum ve OHLC olmak üzere çeşit grafik tipi bulunmakta olup, tüm grafikler veri akışı ile anlık . Ukrayna Merkez Bankası tarafından . Türk Lirası, İngiliz Sterlini, Amerikan Doları , İsviçre Frangı. Noticias, calculadora de las principales divisas.


Vista : revealmobile. Lvivde günlük tatilimde uçak hariç sadece 1dolar harcadım. Canlı döviz kuru takibi, canlı borsa takibi, canlı dolar kuru,euro kuru,hisse senetleri,canlı döviz grafikleri, borsa endeksi, hisse fiaytları ve döviz çeviri . Dolar , İsviçre Frangı, Japon Yeni, . Hemen sponsor firmamın . Bu sayfanın çevirisini yap Afiseaza grafic curs valutar BNM in alta moneda.


Leul romanesc valoreaza lei. O rubla costa de bani, iar grivna ucraineana, de bani. Dollar koers, de euro dollar koers en de wisselkoers euro dollar. De koers USD euro voor het dollar omrekenen.

De laatste wisselkoers euro dollars. VND Vjetnamas dongs. ZAR Dienvidāfrikas rends. Pihak pemesan sudah membayar uang muka 47. UAH Ukrainas grivna.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar