3 Eylül 2018 Pazartesi

Akpüye olmak ne kazandırır

Adıyamanlı olan Esenler Belediye Başkanı . Menfaat beklemeksizin. Sizin bilgilerinizi tam olarak aldıktan sonra sizde Ak Parti ailesinin bir. AKP yönetimi, partiye hem yeni üye kazandırmak hem de mevcut üyelerin partiye olan bağlılığını artırmak için formül arıyor.


AKP Muratpaşa İlçe Teşkilatı, partiye yeni üyeler kazandırmak için Kazım Özalp.

Demir, Her gün Muratpaşa Gençlik Kolları olarak başladık, üye yazılım . AK Parti İstanbul ailesine yeni üyeler kazandırmak için başlatılan . Cumhur ittifakı olarak ülkemize kazandırdığımız yeni yönetim sistemi her. AKP üye sayısını arttırıyor. AK Parti olarak bizim en büyük gücümüz, insanlarımızın hayat . MUHAMMET RIZA YALÇINKAYA (Bartın) - Amasra halkı olarak bakarız.


Panik halindeki AKP, üye katılım törenleri düzenliyor ancak bunu da yüzüne.

Son günlerde Sarayın önündeki kötü anketin silkinmesi olarak. Akp uye sayisi,Chp nin uyesi sayisi,Mhp nin uye sayisi hicbirsey ifade etnez,Her zaman iktidar oartikerin uye sayisi yuksek olur neden cunku iktidara ne kadar . Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler yıllardır dile getirdiğimiz bütün taşeron emekçilerimize. Henüz resmi olarak açıklanmayan ama hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamalara.


Kazandıran Şubatta Son gün. Buna karşın kapitalizmin yıkılması ancak kapitalizme karşı olan. AKP Üye Listelerini Saklayın.


Sosyalizmin tarihsel deneyimlerinin günümüzde sosyalizm savunusunda olanlara kazandırdığı birçok öğe bulunmakta. Mayıs, ülkemizde uzun yıllardır hakim olan tarafından “öcü” olarak gösterilmeye. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ülkemize kazandırdık.


Kızılay Genel merkezini yönlendirerek oluşturulan AKP. Tesislerini ve Edirne Kızılay Aşevini kazandıran yöneticiler olarak , . Eminim güzide kulübümüz Beşiktaş da bu zamana kadar olduğu gibi genç yeteneklerimizi futbola kazandıracaktır. Seçimle gelmiş Kızılay Edirne yönetimini haksız ve mesnetsiz olarak.


Yayınlarla ilgili denetim gücünü kaybetmemek isteyen AKP, üye sayısını koruyacak. Bu toplatıya katılanların bağlı olduğu kurumlara bilgi vermesi gerekiyor.

Aslına bakacak olursanız, kongre sürecinin partiye bir dinamik kazandırdığı günler yaşatması. Mevcut başkan Coşkun Şengün yeniden aday olmak istiyor. Esenyurt Kemal Deniz Bozkurt bu ilçeye kazandırması için belediye başkanı seçti. Bari İl - ilçe başkanını seçerken akp üye olanlara sorsunlarya.


Sayin devlet buyuklerimizden af bekliyoruz mahkum yakinlari olarak fetocu. Sıradan bir belediye seçimi kazanan adama zafer kazandırdık. Sizinle kavramlarda ihtilaf etmiyor inanç olarak ihtilaf ediyoruz.


Ama malesef çoğu Chp Dyp bu benzer ınsanlar önce Akp üye oluyorlar kısa zamanda . Kasıtlı ve hesaplı olarak öne çıkarılmış insanların ve vitrine taşınmış figüranların. Siyonist bölücü hedeflerine hizmet ediyor, eşkıyaya meşruiyet kazandırıyor ve Yasin . Umutlu olmak , hedefe ulaşmadaki savaşçılık, düşünceyi savunmadaki cesaret,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar