6 Ağustos 2018 Pazartesi

Nondisclosure agreement nedir

Gizlilik Sözleşmesi - GS (Non-Disclosure Agreement – NDA ) nedir ? Nda kısaltması İngilizce Non-Disclosure Agreement kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng.


Bir gizlilik anlaşması ( NDA adıyla da bilinir), gizlilik anlaşması ( CA ), gizli ifşa sözleşmesi ( CDA ), mülkiyet bilgilerini anlaşması ( PIA ) ya da gizlilik anlaşması. Non - Disclosure Agreement ya da Confidentiality Agreement olarak bilinen gizlilik sözleşmesi fikrinizin korunması için çoğu zaman . NDA anlam, tanım, NDA nedir : abbreviation for non-disclosure agreement. Daha fazlasını öğren.


Sayın forum sakinlerinin görüşü nedir ? Girişimci ve yatırımcı arasında neden yapılmalıdır? Many translated example sentences containing non disclosure agreement – Russian-English dictionary and search engine for Russian translations. Non disclosure Agreement -Gizlilik Anlaşması”. Her Hakkı Saklıdır.


This Nondisclosure Agreement (Agreement) is entered into as of ______ ( Effective Date) by and between. The party or parties signing the agreement . New drug application. Non Disclosure Agreement ) gizlilik anlaşŸması, ifşŸa etmeme anlaşŸması, piyasaya sürülen yeni . Sözleşmelerin Sonundaki Muhtelif Maddeler Neyin Nesidir ? Essentially, these . Definition and Purpose. Aradan Çıkarmama ve. NDA Gizlilik anlaşması anlamına gelir.


Use a non - disclosure agreement ( NDA ) to keep your invention a secret when talking to others.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar