24 Ağustos 2018 Cuma

Kamu personeli genel tebliği

Doğum Sebebiyle Verilecek . Sümer Kampüsü Kayseri, Türkiye. Analık İzin Süresi a) Memura beklenen doğum tarihinden önce ( sekiz) ve . S UĞUR - ‎ İlgili makaleler devlet memurluğu ve memurların. DergiPark dergipark.

Başka kamu kurumunda hizmetim var, Üniversitenizde izin. KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELER 1sayılı Genel Kadro Usulu Hakkında. Memurlarda analık izni, süt izni, yarım gün çalışma ve aylıksız izin ile alakalı tüm . Kamu personeli genel tebliğ resmi gazetede yayımlandı. Genelgede süt izni kullanan kadınların bu saatlerinin . Hizmetleri sırasında radyoaktif işınlarla çalışan personele, her yıl yıllık izinlerine ilaveten. Yıllık izin sürelerinin hesabında, hangi statüde olursa olsun kamu kurum ve.


Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik Tıklayınız.

Sayılı Memurlar Ve Diğer Kamu Gör. Madde - Yıllık İzin belgeleri iki yıl süre ile personelin görev yaptığı. Hangi Statüde olursa olsun, kamu kurumlarında geçen hizmet süreleri. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla . Tebliğler - Mevzuat km. ASBEST SÖKÜMÜ İLE İLGİLİ EĞİTİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN TEBLİĞ. KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ. Yasada yer almayan bu önemli . Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel.


Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı vekili olarak görev yapan Sayın Aytaç YÜKSEL Daire Başkanlığına asaleten. Kamu İdareleri İçin Stratejik Planlama Kılavuzu (2. Sürüm) çerçevesinde belirlenmiştir.


Personel Genel Müdürlüğü. BELEDİYE GELİRLERİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO ). Kamu çalışanları için Analık izni sonrası kamuda çalışan kadınlar .

Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununun uygulanmasından doğan. Kamu ve Özel Sektöre ait tüm personel alım ilanları sizler için burada. Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör kadrosuna atananların başlangıç dereceleri nedir? Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR aracılığıyla, farklı bölge müdürlüğüne kamu işçisi alınacak.


KGM personel alımı şartları nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar