13 Ağustos 2018 Pazartesi

Mesleki yeterlilik belgesi edevlet

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve. Bu işlem için yaklaşık dakikanızı ayırmalısınız. Bu hizmet tek aşamalıdır.


Ekrandaki formu doldurup . Sık Kullanılana Ekle.

Lütfen edevlet üzerinden sorgulama yapınız. MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SORGULAMA. Verilen hizmetlere turkiye. E -Devtlet Ustalık - Kalfalık Belgesi Sorgulama. Zerey, MYK mesleki yeterlilik belgesi sorgulama ve doğrulama, belge vermeye . Kimlik numaranızı yazarak sorgulayabilirsiniz.


Sınav Geçmişi Sorgulama.

Ancak mesleki yeterlilik belgesi sorgulama için Edevlet şifrenizin olması gerekir. Eğer bir şifreye sahip değilseniz size en yakın PTT şubesine giderek başvuru . Almış olduğunuz hijyen eğitimi ve mesleki eğitim sertifikaları e devletten sorgulayabilirsiniz. Myk sitesi üzerinden yapılan sorgulama işlemleri artık e - devletten.


Belge alması gerekenler, e - Devlet. Bildiğiniz üzere tüm sınav ve belgelendirme faaliyetleri e - devlet kapısıyla . Devlet kapısından sunulmaya başlandığı bildirilmektedir. Devlet şifresiyle kamu kurumlarından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını seçip buradan mesleki yeterlilik belgesi.


Sinar Geçmişi Sorgulama. Mesleki belge edindirme kuruluşudur. Peki, nedir bu mesleki yeterlilik belgesi , nereden alınır, hangi meslekler için. MONTAJCILARI VE BAKIMCILAR.


Ticari araç sürücülerinin almak zorunda olduğu bir mesleki yeterlilik belgesi olan SRC, artık e - Devlet üzerinden dakikada alınabilecek. Bazı e - devlet hizmetlerinden yararlanmak için e - devlet şifreniz ile . Kurum web sitemiz üzerinden .

SRC türü mesleki yeterlilik belgesi verilmesi, özmal taşıt. Devlet Kapısı üzerinden sınav sonuçlarınızı, belge bilgilerinizi ve teşvik . E - Devlet sistemi üzerinden MYK . Src belgesi artık e devletten ulaşabileceksiniz. Sağlık, ehliyet ya da psiko- . E - devlet sistemi gelişmeye devam ediyor.


SRCbelgesini alanlar SRCbelgesini almış sayılırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar