3 Ağustos 2018 Cuma

Çin konsolosluğu

Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. Vizenizi indirebileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. Finlandiya vizesi başvuru formu eksiksiz ve şahsen imzalanmış olmalı ve vize başvuru sahibi yanında bir adet pasaport için uygun fotograf bulundurmayı . Turistik vize başvuruları aylık, yıllık ya da yıllık olarak yapılabilir.


Çin konsolosluğu

Bugün şanslı gününüz. Bu ülkeye seyahat etmek için turist vizesine ihtiyacınız YOKTUR. Eğer öğrenci veya çalışma vizesi hakkında bilgi edinmeniz gerekiyorsa , . Vize Başvuru formunu belirtildiği şekilde doldurun ve gerekli belgeleri eksiksiz. Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi için.


Korona virüs salgını nedeniyle, turistik amaçlı seyahatlerde başlangıç tarihi. Japonya vizesi nasıl alınır? Türk pasaportlarından vize ücreti alınmamaktadır. Farklı pasaportların ücret bilgisi için lütfen konsolosluğu arayın. Cezayir Vize Ücretleri.


Dubai vizesi almak için gerekli evraklar alınacak vize türüne göre değişiklik gösteriyor. Evraklarda değişiklik gösteren vize türlerini ise turistik , .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar