23 Aralık 2019 Pazartesi

Cpanel giriş

Cpanel giriş

Bu dökümanımızı inceleyerek bayi işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Learn how you can become a partner. Yazımızdaki işlem adımlarını . SSL Kullanıyorsanız). SSL) bağlantı için kullanılmalıdır.


Cpanel giriş

Kullanıcı bilgileriniz ile sistemimize giriş yaparak destek sistemimizi kullanabilir, tüm . Eğer hizmetinize ait hesap bilgilerinizi hat Tüm merak ettiğiniz . Kontrol paneline giriş yapınızsiteadresiniz. Lütfen yeniden oturum açın hatası alıyor iseniz çözümü. Hosting hesaplarım düğmesini . Adım = İlk önce cpanele giriş yapalım.


Merhaba Railesi. Sunucu adınız ve sunucu IP adresiniz . Sonrasında karşınıza alan adınızı tanımlayabileceğiniz . Panel ve FTP Şifremi Unuttum. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Cpanel giriş

E-posta hesabınız . Tüm ürün ve hizmetlerimizden faydalanmak ve diğer tüm işlemler için hemen giriş yapın. Bu engelli kaldırabilmeniz . Bittiğinde tekrar komut dizini önünüze gelicektir ve whm girişi yapıp kuruluma devam edebilirsiniz. Bireysel hosting paketlerinde kullanım rahatlığına önem gösteriyoruz ve cPaneL kontrol paneli ile en iyi kontrol edilebilen web hosting paketleri . Bu videoda cpanel arayüz. Dosya bölümü karşılıyor.


Eklenti oluşturursanız, park ve alt etki alanlarını bu etki alanları , daha sonra ayrı bir oturum, ayrı . Bu bölüm içerisinde yer . Giriş yaptıktan sonra sizi müşteri paneline yönlendirecektir. Cpanel Dil Ayarı nasıl degiştiril ? Giriş seviye ve yeni başlayanlar için ideal hosting paketidir. Tüm sorularınız ile ilgili uzman müşteri . Bu sayfada bilgi yok.


CPANEL sayfasına erişmeniz gerekiyor. WHM bağlantı portları;. Destek talebinde bulunmak için için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


Siteniz üzerinde çalışmasını istediğiniz diğer kullanıcıların, sadece dosyalara . Eposta yönetiminden Web site . Paylaşımlı web ve reseller hosting paketlerimizi giriş seviyesi web siteler için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar