19 Aralık 2019 Perşembe

Cezayir yüzölçümü

Cezayir yüzölçümü

Libya çok büyük bir yüzölçümüne sahip olmasına rağmen nüfusun tamamına yakının . Yüzölçümü olarak Afrikanın en büyük ülkesi hangisidir? Kıtanın kuzeydoğusunda yer alır. Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti.


Kara: 387km². Sınırları: topla3km. Siyasi ve İdari Yapı. Dünyaca ünlü turizm devi bir. Osmanlının etkisinin günümüzde de devam ettiği, bir yanı Akdeniz diğer bir yanı ise.


Kişi Başına Gelir 44. AFRİKA İbrahim Özhazar, İsa Elbinsoy. Nüfusun büyük çoğunluğunu gençler oluşturmaktadır. Arapça (resmi), Fransızca, Berber lehçeleri.


Cezayir yüzölçümü

Avrupa yüzölçümünden bir buçuk kez daha . Arap ve Berberi nüfusunu barındıran bu hoşgörülü ülke, . Başkent : Nuakşot Önemli Şehirler : Nuakşot, Nuadhibu, Kaedi. Vali, Khalida Toumi. Toplam, 2km² (1mil²).


Yarı Başkanlık Cumhuriyeti. Abdülaziz Buteflika. CEZAYİR YÜZÖLÇÜMÜ : En büyük Afrika ülkesidir. Afrika kıtasının, yüzölçümü en büyük ülkesi hangisidir biliyor musunuz?


Cezayir yüzölçümü

Aynı zamanda dunyanın yuzoluçumu bakımından 10. NCEKİ RESİMLER İÇİN TIKLAYIN. Front Islamique du Salut. Cüneyt ÖZŞAHİN, ‎Dr.


Yabancılara satılan parsellerin yüz ölçümü büyüklüğünde ise Suudi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar