8 Temmuz 2019 Pazartesi

Ptt yurtdışı kargo takip

LOJİSTİK HİZMETLERİ. Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz. Takip ve daha bir çok özellik. Buradan kargo , tebligat, taahhütlü, tebligat, yurtdışı veya yurtiçinden mektup . Aradığınız tüm sistemler tek sayfada karşınızda. Ptt yurt dışı kargo takip işlemini, sorgulama ekramızdan üzerinden yapabilir, evrak, koli, numune takibi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.


Ptt yurtdışı kargo takip

Bu bölüm aracılığı ile hem yurtiçi hem de yurtdışı kargo takiplerinin tümü yapılabilir. Kullanıcı oyu: - ‎4. No more need to surf various tracking websites just to get the status of all your parcels! You simply need to initiate . DHL, Fedex, UPS ve TNT gibi uluslararası ekspres kargo şirketleri ve GLS, ARAMEX, DP TOLL . Ptt kargo takip sistemi ile hem yurtiçi hem de yurt dışı kargolarınızın . Posta Ve Telgraf Hizmetleri Gönderleri 3. Sayın yetkili yurtdısı ütünlerinden vergi ücreti almayı nasıl yapıyorsanız . Haber Port haberport.


Bu kodu da girdikten sonra Sorgula butonuna tıklayarak kargonuzu takip edebilirsiniz. PTT kapsamında yurtdışı. Makalenin kaynağı: pttkargotakip. Aliexpress kargo takip siteleri vardır ancak yurt dışı tabanlı “china post” takip. Yine aktarmak istediğimiz bir başka takip yöntemi de ptt kargo takip sitesidir.


Ptt yurtdışı kargo takip

Bugünlerde sıkça sorulan sorulardan biri de kargonun gümrüğe takılıp takılmadığı, kargonun. Sipariş Kodu: 2-harfle başlar, peşinden bir tire (-), 2-harf, tire (-) ve rakam gelir. Merhabalar wismec siparişi vermiştim gün önce Türkiye ye ulaşmış ve yurtdışı kabul geliş kaydı yapıldı yazıyor takipte ama gündür öyle bekliyor.


Peki Ptt yurtdışı ve yurtiçi gönderileri nasıl takip edilir? Aliexpress sitesi üzerinden yaptığınız alışverişler için ilk aşamada yapmanız gereken işlealışveriş yaptığınız bu . Farklı kargo şirketlerine verdiğiniz gönderilerinizi takip etmeyi çok kolay hâle getirdik. AÇIKLAMA ) Receive item from customer (Otb) ( İŞLEM TÜRÜ ) Gonderi musteriden alinmistir. Bu durumda ürün aldığınız şirket . Kargo şirketi, ülke, dil fark .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar