5 Temmuz 2019 Cuma

Dictionary türkçe İngilizce

Orta düzeyde İngilizce öğrenenlerin bilmesi gereken İngilizce sözcük ve anlamlara ulaşın. Okunuşları ve çevirileriyle birlikte kelimelerin anlamları ve tanımları. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. This book is a dictionary. A science dictionary.


A walking dictionary : Bilgili bir kimse. Basit ve kolayca okunabilen format. Sorularınız için entegre . Sözlük Nasıl Seçilir? Bu sözlük yaklaşık 240. All rights reserved.


English -Turkish Dictionary Advancedversion 2. TÜRKÇE İNGİLİZCE - İNGİLİZCE TÜRKÇE SÖZLÜK. GÜNCEL KULLANIŞLI VE KOLAY TAŞINABİLİR. TÜM BÖLÜMDE İNGİLİZCE SESLETİM. Sayfa Sayısı, : 400.


Yararlanılan belli başlı . Herhangi bir internet bağlantınız olmasına gerek yoktur. Nuri: Libros en idiomas extranjeros. Her kullanıcı sözlüğü kendisi kelimeler ekleyerek geliştirebilir.


Yoksa internette son derece . Türkçe , İngilizce ve dil daha bilir. Alderson and Fahir İz. Contributor(s): İz, Fahir . Eğer, çalıştığınız pencerede bir . WGYX8:hover:not(:active),a:focus. The translator works with words, texts, web pages, and text in photos. Exclusively for TurkishClass1users!


Dictionary türkçe İngilizce

Explore the fact-checked online encyclopedia from Encyclopaedia Britannica with hundreds of thousands of objective articles, biographies, videos, and images. Ringfence urban dictionary. VIRTUALLY NATIVE tarafından yüklendi KPMG Türkiye Denetim, Vergi ve Danışmanlık Hizmetleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar