21 Ocak 2021 Perşembe

Vfs danimarka pasaport teslim

Pasaport teslim Saatleri: 13:- 17:(Pazartesi - Cuma). Her başvuru sahibi pasaportunu şahsen gelip almalıdır ya da başvuru sonrası kurye hizmetimizden . Kabul saatlerimiz 09:dan 14:a olup, pasaport teslim saatlerimiz 14:dan. Vfs Global, konsolosluk adına vize başvuru evraklarınızı teslim almakta ve vize. PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA.


Sistemden ilk olarak randevu almak sonrasında evrak teslimi yapmak . Ayrıca sürecin retle sonuçlanıp sonuçlanmayacağı ya da pasaportun geri iadesi gibi. Seyahat Sağlık Sigortası, Kurye ile Teslimat Hizmetleri gibi ek hizmetler . Ekstra hizmetler ile müşterilerinin pasaport ve vize işlemlerini gerçekleştirmektedir. Davetiye geldiyse, başvuru sırasında teslim edilmesi gerektiğini bilmelisiniz. Pasaportun son yılın içerisinde alınmış olması ve geçerli olması. Bir çok ülke için parmak izi alınan ve evrakların teslim edildiği yer.


VFS Global Vize Başv. Seyahatinize daha yakın tarihlerde yapılan başvurular için pasaport teslim süresi için garanti verilmemektedir. Vize başvuruları, planlanan seyahat tarihinden en.


Vfs Global vize başvurusu için randevu alarak başvuru merkezine gitmeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar