5 Ağustos 2020 Çarşamba

Valilik göç İdaresi

Valilik göç İdaresi

Genel Müdürlüğümüz Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile . E-İkamet Başvuru Formu. Dört (4) Adet Biometrik Fotoğraf. Geçerli Sağlık Sigortası.


BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ. Grup Başkanlığı Ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde yabancıların ikamet izni işlemlerini yapmak, . Göç İdaresi Müdürlüğü. Ikamet ve Uluslarasi Koruma Çalisma Grup Baskanligi Ulusal ve uluslararasi mevzuat hükümleri çerçevesinde yabancilarin ikamet izni islemlerini yapmak, . Kısa dönem ikamet izni, her defasında en fazla birer yıllık sürelerle verilir.


Birinci fıkranın (h) bendi kapsamında verilen ikamet izinleri en fazla iki defa . Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı . Görev alanıyla ilgili konularda üniversiteler ,mahalli idareler , sivil toplum kuruluşları ve özel sektörle iş birliği yapmak. Günlük Hava Tahmini. Görev alanlarıyla ilgili konularda üniversiteler, mahalli idareler , sivil toplum kuruluşları ve özel sektörle iş birliği yapmak. Afet ve Acil Durum Müdürlüğü.


Valilik göç İdaresi

Buna bağlı olarak, İkamet İşlemleri, Geçici Koruma ve Uluslararası Koruma İşlemleri ile Düzensiz Göçe konu olan işlemler İl Müdürlüğümüzün sorumluluk . Aralık Salı günü saat 15. Mesaisine Karayolları 134. Valiliği - Santral.


MÜDÜRLÜĞÜMÜZ, ILGILI KANUNUNA UYGUN OLARAK YABANCILARIN . Odamızdan Duyurular. VALİ YARDIMCILARI İSTİŞARE TOPLANTISI. MERSİN GÖÇ İDARESİ BAŞKANI SN. Kaynak: Haber Kaynağı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar