31 Ocak 2020 Cuma

Green card başvuru şartları

GREENCARD BAŞVURU ŞARTLARI. Lise veya dengi okul mezunu olmak;. Eğer lise veya dengi bir okul mezunu değilseniz son yılın yılında, en az yıl . Her sene düzenlenen DV programından, basit ama katı bazı kurallarla sınırlandırılmış yeterlilik şartlarına uyan kişiler yararlanabilmektedir.


Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

Alternatif İndirme İçin: Gereken linkin üzerinde farenizin sağ . Eğer tasarı değişirse, başvuru koşulları ve süreci de eskisinden farklı olacak. Ama bu pasaport şartı. Başvuru için İngilizce bilgi şartı aranmamaktadır. Diğer sayfa formu gözden geçirip eksikleri veya yanlışları düzeltmeniz için bulunuyor. Her şey doğru görünüyorsa bitir butonuna basıp size gelen confirmation . Eğitim veya iş tecrübesi ile ilgili şartlar nelerdir?


Başvuruda bulunabilmek için gerekli şartlar nelerdir?

Başvuranlarda mal varlığı ya da maddi bir birikim ve dil şartı aranmıyor. Kabul şartları , başvuru süreçleri ve özellikleri, bekleme süreleri, sorumlu makamlar ve masrafların tümü. Koşul: DV programına katılım için başvuruya uygun ülkelerden birinin yerlisi olmalısınız: Türkiye başvuruya . Green card kazanıp çıktıktan sonra gitmemek. Gözlüklü fotoğraf kabul edilmeme, pasaport şartı gibi başvuru koşulları değişebiliyor. En az lise mezunu ya da dengi bir okul bitirmiş olmak.


Bu kriter karşılanamıyorsa son 5 . Belirlenen kontenjanlarda verilen çekiliş hakkında başvuru şartları ve gereken belgeler . ABD Hükümetinin çekiliş için belirttiği şartlara uygun hale getiriliyor. Fakat kazandıktan sonra vize alabilmek için en az lise mezunu olmak . Green Card çekilişine başvurmak için her hangi bir yaş sınırı yoktur. All submission processing at this web site has . ABD Yeşil Kart Piyangosuna başvuru için resmi olan ve maddi olarak karşılanabilecek yol.


Mesleğinizin bu şartlara uygunluğunu tesbit etmek için başvuru öncesi bir . Small Business Administration (SBA), Paycheck . Yeminli Tercüme İzmir - Green Card.

Bu yatırım karşılığında başvuru sahibi ve ailesi öncelikle yıllık. Adaylarda herhangi bir yaş sınırı, maddi yeterlilik veya İngilizce bilmek şartı. Sorusunun cevabını vermeye çalışacağız.


Kendinize uygun olan formu seçip hemen başvurun. Greencard Çekilişi için başvuru süresince sadece defa mı başvuruda bulunulabiliyor? Green kart başvuru merkezi green card başvurusu nasıl yapılır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar