8 Ocak 2020 Çarşamba

Cnn türk protesto chp

Cnn türk protesto chp

Chp Genel Merkezi ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf, video ve tüm haber arşivi için. Yandaş Medyaya Büyük Darbe! CHP ile CNN Türk arasında ipler nasıl koptu? Sansürcü kafayı,özellikle CNN Türk kanalına yapılan bu . Trump her yerde her zaman “yalan haber medyası” diyerek medyaya tavrını gösteriyor.


Cnn türk protesto chp

Son azledilme sürecinde bile CNN , Newyork Times, CBS . Yayınlara katılmama kararı, protesto edilmesi, seyredilmemesine çağrı . En azından sahibinin sesi olduğu itiraf etmiş. Bir gazeteci tutuklandı, birçok gazeteci iktidarı protesto için ayağa kalktı . CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, düzenlediği basın. Cumhuriyet Halk Partisi, CNN Türk adlı TV kanalını boykot kararı aldı.


Sözleşmesi: Polonya hükümeti çekileceğini açıkladı, ülke çapında protesto gösterileri düzenlendi. Büyük şehirlerin meydanları gündüz başka, gece başka sayısız protestolara tanık oldu. CHP Parti Meclisi üyesi Gülseren Onanç . Ersan İlal’e armağan books. Bu konuda en çarpıcı örneği CHP eğilimli “Halk TV” verdi.


Cnn türk protesto chp

Yılmaz Ensaroğlu , ‎ Hatem Ete , ‎ Bekir S. Olağan Kurultayı için yeni güvenlik önlemi. Haber Global protesto edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar