7 Eylül 2020 Pazartesi

Yurtdışı telefon kayıt süresi uzatıldı

IMEI numarası nasıl öğrenilir? Fakat koronavirüs tedbirleri kapsamında bu süre uzatıldı. Yani artık yurt dışından getirilen cihazların kayıt süresi 1gün olacak. Sözkonusu cihazlar, ek sürenin de bitmesinin ardından kayıt altına.


SIM kartlı cihazlar için kayıt süresinin koronavirüs kapsamında uzatılması için.

AK Parti Milletvekili olan Zafer Sırakaya, cep telefonları için sim kartların kayıt edilmesi gereken sürenin uzatıldığını açıkladı. Yurt dışı telefonlar için kayıt süresi uzatıldı ! Bilindiği üzere yurtdışından sim kartlı cihazları sipariş. Peki bu süre ne kadar oldu?


Bugün resmi gazetede yayımlanan duyuruya göre yurt dışından akıllı telefon getirtmek daha da zor hale geldi. Söz konusu sürenin 1güne çıkartılmasıyla yurt dışındaki vatandaşlarımız ay süreyle mobil telefonlarını kayıt altına aldırmaksızın kullanma imkanına . Ancak yeni düzenleme ile yurtdışında cep telefonu getirme süreleri başka bir deyişle yurt.

Ayrıca yurt dışından getirilen telefonların Operatörlere kayıt için gerekli olan . TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Alt Komisyonu Başkanı ve AK. Koronavirüs karantina süresi uzarsa, kullanım süresinin 6 . Telefon kayıt süresi geçmiş olur mu? Yıl ve Üzeri Kullanılmayan Cihaz Kimlik Bilgilerinin Tekrar Kayıt Altına Alınması . Yasada yapılan düzenlemeyle birlikte yurtdışından telefon getirmedeki kısıtlama arttırıldı.


Yurtdışından gelen telefonların kayıt süresi gün daha uzatıldı. Vatandaşlar artık üç yılda. Bu süre daha da uzatılarak yıla çıkarıldı. Mobil Cihaz Kayıt Sistemi. Cihazım kayıtlı mı nasıl öğrenebilirim?


Yeni telefon mu alsam? Yolcu beraberi turistler ile gelen cep telefonu kayıt süresi günden 1güne çıkartıldı. Bildiğiniz gibi yurtdışından satın alınan telefonlar tek pasaporta kayıt ettiriliyor ve bu kişi yıl boyunca aynı pasaporta başka bir telefon. Kişisel Verileri Koruma Kurulu Verbis E- Kayıt sürelerinin uzatıldığını.


Kurumumuzdan işsizlik ödeneği aldığı dönemde kayıt dışı olarak çalıştığı tespit edilenlerin,.

Akıllı telefon fiyatlarının yüksek olması ve yurt dışından yolcu. Basın İlan Kurumunun Gazeteleri Rahatlatan Destek Paketinin Süresi Uzatıldı. Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile zamana ve mekana bağlı kalmadan bankacılık işlemlerinizi gün 2​saat telefon ile . Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı . Avrupa Üniversitelerine Etkisi Üzerine Yapılan Anket Çalışması COVID-salgını süresince , Avrupa Üniversiteleri tarafından karşılaşılan ortak. Kayıtlı Olanlar - Olmayanlar Tablosu Çalışanların Kütüğe Kayıtlı Olanlar.


En kısa sürede yeni hizmetlerimizle sizlerle olacağız. SGK Yurt Dışı Borçlanma İşlemlerindeki Tereddütlü Hususlarla İlgili Açıklama Yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar