30 Temmuz 2020 Perşembe

Veli İzİn belgesİ ek5

Okulunda, okul spor branşlarında lisans çıkarmasına, müsabakalara katılmasına izin veriyorum. VELİ İZİN BELGESİ ( EK-). Bu çalışmalar öğrenci kulüpleri, gönüllü öğrenci grupları, öğretmenler, veli ve ilgili diğer kişi, kurum ve kuruluşların katılımıyla yapılır . SOSYAL ETKİNLİK TEŞEKKÜR BELGESİ.


Veli izni kulüp tarafından kaşelenip imzalanarak onaylanacaktır. Ek Formu almak isteyen Sporcu Öğrenciler Ekte yer alan ek formunu, Öğrencinin Velisi tarafından doldurularak Aile Hekimine başvurmaları gerekmektedir. L MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE,.


EKsağlık raporu” doktor tarafından doldurulacaktır. Veli izin belgesi : Öğrenci velisi tarafından, öğrencinin ilgili spor. MADDE – ( 1) Okul spor faaliyetlerine ilişkin uygulama esasları aşağıda belirtilmiştir:.


Yarışmalarını tamamlayamayan iller, Genel Müdürlükten ek süre . MADDE - (1) Güreş spor dalında sporcu lisansı sahibi olabilmek için aşağıdaki. Normal transferde aşağıdaki belgeler istenir: 1. Sporcuya kulübünce verilecek ilişiksiz belgesi ( EK - ),. Sporcu sağlık belgesi ( EK - ), c) yaşından küçükler için veli izin belgesi (EK- 6), d) Kulüp lisansı için üç, bireysel sporcu lisansı için iki adet fotoğraf,. Disqus yüklenemedi.


Yönetici iseniz lütfen daha fazla bilgi için sorun çözme rehberine bakın. LİSANS ÇIKARMAK VE VİZE YENİLEMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Belge-Form-Dilekçe. SPORCU LİSANS İŞLEMLERİ İÇİN İSTENİLEN BELGELER:. Sağlık izin belgesi ( EK - ). Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkınm Verilişi ( Aralık).


Kulüp adına lisans alacaklar için iki adet,ferdi lisans alacaklar için . EkSporcu Lisans Başvuru Listesi. Ekler: Eğer dilekçeyle birlikte ek belge de verilmesi gerekiyorsa eklerin ismine göre, dilekçenin . Bu kapsamda seyahat izin belgeleri olan özel durumdaki. Bakanlığı, araç giriş kısıtlamasına ilişkin istisnaları belirleyen ek genelgeyi valiliklere.


Bulunduğu şehre son gün içerisinde gelmiş olmakla beraber kalacak . Erdoğan Mitinginde Selfie Yapanın Gün Devamsızlığı Silinecek. Gezi zin belgesi ortaokul ek - kurumlar. Gezi, Tanitma Ve Turizm KulüBü. Bu belgeler tamamlanmadan öğrenci kaydı yapılmayacaktır.


Sosyal etkinliklerin amacı, Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel. Aynı toplantıda Gönüllü Veli Başvuru Formları ( EK -10) dağıtılır ve bu formların. SONUÇ VE ÖNERİLER KAYNAKLAR EKLER EK -1.


Etik Kurul Raporu EK -3. Okul Sporları Lisans İşlem Modülü Öğrenci Lisans Kartı , Esame Listesi ve Ek - Formu Çıkarma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar