28 Haziran 2019 Cuma

Polonya tarihi

Satın almayı düşündüğünüz malzemeyle ilgili bilgileri, aşağıdaki formu doldurarak gönderin, en kısa zamanda teklifimizi gönderelim. Doğrudan bu formu kullanarak tasarım yükleyebilirsiniz. Maksimum dosya boyutu MB.


Büyük dosya yükleme biraz zaman . Acil prototip pcb baskı devre kartı sipariş fiyatlandırma.

Baskı devre kartı ekspres pcb fiyat hesaplama, SMD stencil elek sipariş fiyatları. ATIK BİLGİ SATIRI EKLE - ATIK BİLGİ SATIRI ÇIKAR. MoTAT sistemine üye olup . PDF dosyaları oluşturabilirsiniz. Hazırladığınız teklif veya sipariş belgesinin son hali aşağıdaki . Alan Kodu Telefon Numarası.


Not: Lütfen almak istediğiniz malzemenin bilgilerini detaylı olarak giriniz.

Adres :İkitelli Org. Demirciler Sanayi . Bu sayfadaki form sizin fiyat teklifi istemenizi veya sipariş verebilmenizi mümkün kılmaktadır. Please fill in the necessary fields. TEKLİF TASARIM ÖRNEKLERİ. Yukarıda marka ve modeli belirtilen aracı, verdiğim teklif tutarı mukabilinde satın almak istiyorum.


Gereğini arz ederim. Boş Kartuş ve Tonerlerinizi bize satmak için lütfen Kartuş ve Toner Alım Formunu doldurup bize yollayınız. Güncel Fiyat Listemizi buradan indirebilirsiniz. Firmanıza özel teklif tasarımları yapılabilirsiniz.


PAYLAŞTIĞINIZ TELEFON NUMARASINDAN SİZE AYNI GÜN İÇERİSİNDE GERİ DÖNÜŞ YAPACAĞIZ. Tablet, laptop ya da masaüstü bilgisayardan bağlanarak teklif ve sipariş formu hazırlayabilirsiniz. Güncel Duyuru, Haber ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bülten listemize kayıt . Yeni bir teklif oluşturun.


Tercih ettiğiniz araç ile ilgili teklif talebinizi aşağıdaki formumuzu doldurarak bize iletebilirsiniz.

Müşteri ilişkileri yetkililerimiz en kısa sürede sizlerle irtibata . SP İKRA Uluslararası Taşımacılık ve Tic. Fiyatlandırmada ki diğer detaylar için arkadaşlarımız saat içinde sizinle iletişime geçecektir. Teslimat Talep Bilgisini Seçiniz.


Kendi Ürün Dosyanı Ekleyebilirsiniz. Birim fiyat teklif mektubu üzerinde ihale kayıt numarasının yanlış yazılmış olması nedeniyle teklif değerlendirme dışı bırakılabilir mi? Sisteme üye olmadan teklif almak için aşağıdaki formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.


Aşağıdaki formu doldurarak, sipariş vermek . Teklif İsteyen Kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar