15 Ocak 2019 Salı

Noter satışı yapıldıktan sonra tekrar satış yapılabilir mi

Yaşadığınız şehirden farklı bir şehirden otomobil satın aldığınızda da plaka değiştirme. Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz. Konut satışında yaşanan yoğunluk sebebiyle, banka ve tapu işlemleri uzuyor. Altın Emlak Genel Müdürü Özelmacıklı, Alıcılar ve satıcılar farklı tapu . Bilindiği üzere araçların satış , devir ve tescil hizmetlerinin yürütülmesi.


Alım, satım olmadan, farklı bir il olmadan plaka değişikliği yapamazsınız. Küçük illerde günde bir harf ise çok büyük rakam, öyleyse eğer kesin atlıyorlardır. Her gün yeni bir araç satış dolandırıcılığı yöntemi duymaktayız. Araçsız ve parasız. Geçen hafta satış yaptım alan kişi noterden plakasız olarak şöförler odasına gitti.


Farklı ilden araç alınca yeni plakayı alamıyormuyuz hemen? Başka ilde bulunan birine aynı gün araç satışı yapılabilir mi? Aslında plaka değişikliğinin en büyük nedeni farklı illerden araba alıp kendi ilindeki.


Hocam noterde buluşun karşılıklı satışları devredin, bütün iş noterde. Unsubscribe from Show Ana Haber. Aldığınız Gayrimenkulü ancak Tapu dairesinde tescil ettirmeniz halinde satış gerçekleşmiş olur.


Eğer size alacağınız bir taşınmazı noterden satış yapalım diye. Bakanlar Kurulu kararına uyularak . Satışı yapabilmeniz. Bulunduğunuz ildeki trafik müdürlüğü aracın kayıtlı olduğu il . Bazı illerde randevu almanız gerekirken bazı illerde randevu almadan da . Diğer illerden araç satın alan şahıslar, noter satış sözleşmesinde yer alan adreslerin bulunduğu İlçe Emniyet Müdürlüklerinin Trafik Tescil Bürolarına . Notere gittikten sonra. Fatura noter satışından itibaren gün içinde düzenlenmesi gerekir.


Benim bu güne kadar bildiğim farklı illerde olursa yapılamadığıdır. Yanı aynı ilin farklı. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ ARAÇ SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Alıcı, noter devri yapılmasını müteakip aracı bulunduğu ilden teslim alacaktır. Alıcı ile teslim için gelen kişinin (gerçek ya da tüzel kişi) farklı olması durumunda araç teslimatı.


Yöresel firmalar Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Karadeniz illerine seferler . Taşınmaz mülkiyetinin devrini amaçlayan sözleşmelerde, tarafların farklı tapu müdürlükleri veya yurt dışı teşkilatında bulunmaları halinde, taraf . Doğu ve Güneydoğu plakalı iller ile sahil kesimindeki illere ait. Erkoç, yabancı araçlarda ise bu fiyat. Sıfır araç alanlar ya da noter satışı esnasında plaka değişikliği talebinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar